Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (4.13 secunde)
Trecand peste acest episod, de mentionat ca, tot ieri, in cadrul conferintei de presa, Elena Udrea a dezvaluit faptul ca cei trei exclusi din PD-L (Danut Moisoiu, Narciz Amza si Madalina Popa) ar urma sa se inscrie in PSD.
In plus, se afla in razboi declarat cu fostul sau prieten Danut Moisoiu, exclus intre timp din partid, dar inca influent.
Tensiunile existente sunt puse de Popescu si Florian Constantin, lider al organizatiei municipale Constanta, pe seama "cartitelor" PSD-ului, nominalizandu-i aici pe Danut Moisoiu si "omul sau de casa Macovei", care pun la cale "un puci" prin anuntatul Consiliu de Coordonare Local de sambata, 19 iulie.
In privinta prefectului Danut Culetu, liberalii sustin ca acesta inca ezita sa spuna ferm ca va candida, in aceasta perioada fiind preocupat sa-si efectueze, pe cont propriu, un sondaj care sa ii indice sansele, precum si zona care il avantajeaza cel mai mult.
Tot Bobe a aratat ca, in timp ce el a primit instiintarea ca a fost exclus din partid, cei anuntati de Ion Popescu drept exclusi - Narciz Amza, Danut Moisoiu si Madalina Popa nu au primit astfel de documente.
Palazu, Ciresica, Tic Tac, Brotacei, Anadalchioi, Stadion, Tabacariei, Faleza N, Tomis 2 - unde candideaza, din partea PNL, prefectul Danut Culetu, cel care preciza ca nu este inca decis, insa, din cate se pare, fostii sai colegi de partid sustin altceva.
La sedinta CCJ-ului de sambata a fost prezent si deputatul Stelian Dutu, care a vorbit despre reconciliere si toleranta, dar si despre "sangele din instalatia" lui Radu Mazare, care ar vorbi mai des la telefon cu Elena Udrea decat cu Danut Moisoiu.
Din Biroul Permanent al PRM vor mai face parte Corneliu Bichinet, Nicolae Patru, Cristian Buzea, Stela Acatrinei, Cristian Stanescu, Victor Iovici, Ioan Baldea, Dan Zamfirescu, Anca Petrescu (toti fiind secretari executivi), Ilie Ilascu, Mitzura Arghezi, Verginia Vedinas, Mircea Purceld, Ilie Merce, Mircea Ifrim, Marius Iriza, Florica Mara, Ioan Aurel Rus, Eugen Mihaescu, Dumitru Badea, Dumitru Avram, Vladimir Farsirotu, Iuliu Ioan Furo, Viorel Dumitrescu, Costel Avram, Danut Saulea, Florea Spirea, Ion Stoica, Angela Buciu, Adrian Roseti (simpli membri).
Cazuta in dizgratia PD-L (de fapt exclusa din partid pe considerente ca ar fi dintre “oamenii lui Danut Moisoiu”), Diane Vancea este in prezent angajata a CN APMC, intr-un post inferior celui de director comercial pe care l-a detinut inainte ca PNL sa o “decada” in rang.
Am adus la cunostinta aceasta problema si fostului prefect, Danut Culetu, dar si actualului prefect, Liviu Brailoiu. La inceput, imparteam cladirea doar cu Directia de Munca, insa, la ora actuala, aici isi au sediile si Casa Judeteana de Pensii, si Agentia de Plati si Prestatii Sociale.
La randul sau, fostul prefect al judetului Constanta, Danut Culetu, sustine ca titlurile de proprietate acordate in zona Grindului Chituc au fost emise legal, iar daca actualul prefect are documente prin care sa dovedeasca ca au fost emise ilegal, sa le faca publice.
Prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), sustine ca fost reprezentant al Guvernului in teritoriu, Danut Culetu, s-a ocupat in mod special, in luna decembrie 2008, de "aranjarea unor retrocedari dubioase si ilegale in Grindul Chituc".
Nu stim daca voia sa afle strategia fostilor si viitorilor sai colegi de partid sau era doar din intamplare pe la usa salii in care avea loc sedinta Delegatiei Permanente, cert este ca, la iesirea primvicepresedintelui Ludovic Orban pentru o declaratie de presa, fostul prefect Danut Culetu a facut cale intoarsa si s-a facut nevazut.
, un musafir special, in persoana lui Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei. Astfel, imbracat sport, fostul reprezentant al Guvernului in teritoriu, a fost la un pas sa treaca neobservat, insa viteza cu care cobora scarile institutiei condusa de Sponte a constituit baza procesului de identificare.
"Rasfatul" celor doi soti la hotelul Hera, administrat de Danut Moisoiu, coleg de partid cu Stefan Galbau, ii va costa 4.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Caporalii raniti Danut-Marian Florea, Claudiu-Constantin Vulpoiu si Tudorica-Razvan Plai au fost transportati la spital, in prezent starea lor fiind stabila.
Printre parlamentarii prezenti s-au aflat Sulfina Barbu, Raluca Trucan, Aura Vasile, Victor Surdu, Ioana Manolescu, Danut Liga, dar si ambasadorul Macedoniei la Bucuresti Ljupco Arsovki, transmite MEDIAFAX.
Potrivit unor surse din PDL, pentru functia de vicelider de grup pe domeniul comunicare candideaza Cezar Preda si Cristian Petrescu, vicelider pentru juridic - Carmen Axenie si Dointa Chircu, pentru vicelider pe domeniul economic - Marius Sorin Gondor, Nicusor Paduraru si Cornel Ghita, pentru functia de vicelider pe eveniment - Danut Liga si Dan-Radu Zatreanu.
Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Ștefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Constantin Tomescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Țara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman) si independentul Viorel Ștefan Florescu.
google-analytics.com